ОДРЖАН КОНЦЕРТ ГРУПЕ „ГАРАВИ СОКАК“ У РЕСНИКУ

недеља, 30. јун 2019.

Група „Гарави сокак“ одржала је вечерас концерт у Реснику чиме је отворена традиционална манифестација „Раковичко лето“. Концерт који је одржан на платоу код Месне заједнице „Авала град“ организовала је Градска општина Раковица.

Пре почетка концерта публику је поздравио председник Градске општине Раковица Владан Коцић. Он је између осталог је рекао да је концертом у Реснику, којим се отвара манифестација „Раковичко лето“, Градска општина Раковица још једном показала да о сваком делу општине брине подједнако.

Гост концерта био је државни секретар у Министарству унутрашњих послова Милосав Миличковић који је добио велики аплауз публике.

Након тога на сцену је ступио Бане Крстић и његов „Гарави сокак“. Смењивале су се споре и брзе песме, стари и нови хитови, док је публика уживала и у извођењу песама Звонка Бобана. Концерт је завршен великим колом које се играло у публици, док је „Гарави сокак“, на захтев публике, морао да изађе и на бис.

Концертом „Гаравог сокака“ званично је почела манифестација „Раковичко лето“, у оквиру које је за грађане Раковице током јула и августа припремљен велики број бесплатних садржаја.

Између осталог, за најмлађе су сваког петка и суботе организоване бесплатне радионице. За суграђане су до краја августа, сваке суботе од 20 часова, код „Мекдоналдса“ на Видиковцу, организоване бесплатне филмске пројекције на отвореном популарних домаћих филмова („Јужни ветар“, „Такси блуз“, „Балканска међа“, „Афтер парти“, „Краљ Петар први“, „Заспанка за војнике“, „Непријатељ“, „Мали Буда“).

Манифестација „Раковичко лето“ и ове године ће се завршити задње недеље августа концертом изненађења.
Детаљан програм бесплатних активности током манифестације „Раковичко лето“ можете видети на сајту и фејсбук страници Градске општине Раковца.