ДОДЕЛА НАГРАДА „НАЈВАТРОГАСАЦ И НАЈПОЛИЦАЈАЦ МЕСЕЦА“ У РАКОВИЦИ

уторак, 22. јануар 2013.

Општина Раковица наградила најбоље полицајце и ватрогасце Општине за месец децембар. Полицијска службеница Данка Вујиновић добила награду за најполицајца, док је Предраг Петровић добио награду за најбољег ватрогасца.

У Сали за инвестиције Градске општине Раковица, председник Општине Милосав Миличковић, његов заменик Душан Ђаковић и председник Скупштине ГО Раковица Бранислав Вујовић, уручили су награде ватрогасцу и полицајцу Раковице који су постигли најбоље резултате у месецу децембру 2012. године.
Добитници награде су полицијска службеница Данка Вујиновић из Полицијске Станице Раковица и ватрогасац Предраг Петровић из Ватрогасно спасилачке јединице „Кошутњак“.
„Веома сам почаствован што по први пут уручујем ову награду најбољој полицајки. Ова млада дама, својим изузетним залагањем у матичној Полицијској станици, апсолутно је заслужила признање. Честитам и нашем храбром ватрогасцу Предрагу на награди. Знам да се уз њихов труд наша безбедност не доводи у питање.“, изјавио је председник Општине Раковица Милосав Миличковић.
Награда „Најполицајац и Најватрогасац“ уручује се сваког месеца од стране Општине Раковица.