ЗАВРШЕНА РЕКОНСТРУКЦИЈА КОШАРКАШКОГ ТЕРЕНА НА ВИДИКОВЦУ

субота, 16. децембар 2023.
Председник Градске општине Раковица Милош Симић обишао је данас реконструисани кошаркашки терен у улици Патријарха Јоаникија 20.
Осим што се информисао о радовима који су изведени, Симић је разговарао са грађанима овог дела Видиковца. „Срећан сам што су радови на реконструкцији овог кошаркашког терена завршени у најкраћем могућем року, да би грађани и малишани овог насеља што пре имали ново место за спорт и рекреацију“, изјавио је Симић присутним грађанима.
Радови на обнови кошаркашког терена почели су недавно, а они су управо показатељ да кроз директну комуникацију са нашим грађанима долазимо до нових предлога и идеја како би заједно од Раковице направили што лепше и уређеније место за живот.
“Настављамо са инвестицијама у општину Раковица. Градимо и обнављамо дечије паркове и спортске терена јер мислимо на наше најмлађе суграђане али и будуће генерације “ – истакао је председник Градске општине Раковица Милош Симић.
Општина Раковица је у оквиру акције „Паркићи за све“, у претходном периоду уредила и изградила више од од 80 паркића, игралишта, спортских терена и других зелених површина у општини.