БЕСПЛАТНИ САДРЖАЈИ ЗА ДЕЦУ У РАКОВИЦИ

недеља, 10. септембар 2017.

Градска општина Раковица током октобра и новембра организује велики број бесплатних школа, курсева и других садржаја за децу Раковице.

За најмлађе Градска општина Раковица покреће бесплатне школе пливања, фолклора, шаха, гитаре, бубњева, рукомета, фудбала, каратеа, теквондоа, као и школицу спорта.

Пријављивање за бесплатне садржаје почеће 15. септембра и трајаће до 30. септембра 2017. године, или до попуне места која су ограничена. Малолетну децу за бесплатан садржај могу пријавити само њихови родитељи, за које је потребно да имају место пребивалишта на територији Раковице.

Пријаве се од 15. септембра подносе на имејл адресу programirakovica@gmail.com, или позивом на број телефона 011/7850 144, где је потребно да родитељи, осим једног садржаја за који пријављују дете, оставе своје податке (име, презиме, адресу), као и податке о детету које пријављују (име, презиме и старост детета). Осим тога обавезно је да се остави и контакт телефон.

Она деца која се на време пријаве, у пратњи родитеља добиће 1. октобра 2017. године у Градској општини Раковица бесплатан ваучер за коришћење садржаја за који су се пријавили.

Пријаве које нису потпуне, које су неисправне и које стигну пре 15. септембра 2017. године неће се узимати у обзир.

У наредним данима на званичном сајту Градске општине Раковица (www.rakovica.rs), као и на званичној фејсбук страници општине, биће објављени детаљи сваког од бесплатних садржаја (назив органицације/удружења које ради са децом, време и локација одржавања тренинга, старост деце која могу да се пријаве, контакт телефон одговорне особе итд…).