БЕСПЛАТНИ САДРЖАЈИ ЗА ГРАЂАНЕ РАКОВИЦЕ

понедељак, 11. септембар 2017.

Градска општина Раковица током октобра и новембра организује велики број бесплатних школа, курсева и других садржаја за грађане Раковице.

За становнике Градска општина Раковица покреће бесплатне школе јоге, плеса, школе певања, курса самоодбране за жене, бокса и кик бокса, фитнеса, гитаре, бубњева и фолклора. Осим тога студенти са Раковице имаће прилику да се пријаве за бесплатан курс енглеског језика, док је за пунолетне суграђане Општина Раковица обезбедила и бесплатну употребу теретане Спортског центра Раковица.

Пријављивање за бесплатне садржаје почеће 15. септембра и трајаће до 30. септембра 2017. године, или до попуне места која су ОГРАНИЧЕНА. Право пријаве имају пунолетени грађани који имају пребивалиште на територији Раковице.

Пријаве се од 15. септембра подносе на имејл адресу programirakovica@gmail.com, или позивом на број телефона 011/7850 144, где је потребно да грађани, осим једног садржаја за који се пријављују, оставе своје податке (име, презиме, адресу), старост (имајући у виду да неки од садржаја имају ограничену циљну групу). Осим тога обавезно је да се остави и контакт телефон.

Непотпуне пријаве се неће узимати у разматрање.

Грађани који се пријаве на време, односно пре  попуне места, ваучере за бесплатну употребу садржаја за који су се пријавили добиће 1. октобра 2017. године у Градској општини Раковица.

У наредним данима на званичном сајту Градске општине Раковица (www.rakovica.rs), као и на званичној фејсбук страници општине, биће објављени детаљи сваког од бесплатних садржаја (назив органицације/удружења које ради, време и локација одржавања тренинга, старост (циљна група) грађана који могу да се пријаве, контакт телефон одговорне особе итд…

Осим садржаја за одрасле, Градска општина Раковица је покренула и бесплатне садржаје за децу. За најмлађе Градска општина Раковица покреће бесплатне школе пливања, фолклора, шаха, гитаре, бубњева, рукомета, тениса, фудбала, каратеа, теквондоа, као и школицу спорта.

Малишане могу пријавити само њихови родитељи, на исту поменуту имејл адресу и телефон као и за одрасле, где је потребно доставити име, презиме, адресу и старост детета, као и број телефона родитеља.