Питајте председника

четвртак, 15. новембар 2012.

Владан Коцић дипломирани инжењер геологије за хидрогеологију

Владан Коцић рођен је 3. августа 1963. године. Дипломирао  је на Рударско-геолошком факултет у Београду, смер за хидрогеологију.

По дипломирању се бавио научно-истраживачким радом на матичном факултету. Од 2000. године ради у Републичком хидрометеоролошком заводу Србије, где је временом напредовао од места шефа одсека до генералног директора Завода.

Иза себе има богату стручну и политичку каријеру. Аутор је и коаутор 48 пројеката, елабората и студија, као и 14 научних радова из области коришћења подземних вода за водоснабдевање, менаџмента подземних вода  и заштите животне средине.

Учесник је више међународних пројеката где је остварио лидерску позицију у области подземних вода, док се у последње време бавио и пројектима адаптације на климатске промене. Представник је Србије у бројним међународним организацијама.

Политичку каријеру започео је пре 20 година. Један је од оснивача Српске напредне странке, секретар је Општинског одбора СНС Раковица, док је уједно и члан Главног одбора СНС. У Скупштини ГО Раковица одборник је био од 2004. године.

На 14. седници Скупштине ГО Раковица која је одржана 10. јуна 2014. године, великом већином гласова одборника изабран је за председника Градске општине Раковица.

Ожењен је, има двоје деце и од 2001. године живи у Раковици.

ВЛАДАН КОЦИЋ

Aдрeсa: Мишка Крањца 12 , 11 000 Београд, Србиja
Бр. тeл: + 381 11/3051-700
e-mail: vladan.kocic@rakovica.rs

Питајте председника општине Раковица

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Одговори

 1. Mira Antić,Beograd Rakovica Kneževac Prvoboraca 26
  , Сре/06/2014

  Gospodine Kociću, stanujem u naselju Kneževac u Rakovici.Mi već dva meseca imamo probljem sa fekalnom kanalizacijom koja se izlila u stan kod komšije i na ulicu. <<<pokušali smo da rešimo sami ali ne možemo to da uradimo. Molimo Vas da se angažujete i da nam pomognete. Dolazile su inspekcije iz opštine i iz grada, i svi mašu sa rešenjima sa kaznama a niko neće konkretno da pomogne.Hvala unapred, stanari iz ugrožene zgrade.

  • rakovica
   , Чет/06/2014

   Postovani,

   ostavite nam Vasu mail adresu da bismo mogli da vam odgovorimo.

   Srdacan pozdrav,

   opstina Rakovica

 2. Ceda Petrovic
  , Нед/12/2012

  Pre svega voleo bih da znam, posto ste jedan od istaknutih funkcionera SNS u Beogradu, kakvi su planovi vase stranke za metro, tj da li bi on isao i do nase opstine i do kojih naselja?…

  • rakovica
   , Уто/12/2012

   Поштовани,

   у првој фази је предвиђено да метро иде до Видиковца, док би у другој фази пролазио кроз централне месне заједнице на територији Општине Раковица (Миљаковац, Канарево брдо и Стара Раковица).