ПРЕОСТАЛА МЕСТА ЗА БЕСПЛАТНЕ ПРОГРАМЕ

среда, 27. септембар 2017.

Пријављивање за бесплатне садржаје које је покренула Градска општина Раковица трају до петка 29. септембра (за оне који се пријављују путем телефона), односно до 30. септембра за оне који се пријављују на имејл адресу.

Пријављивање за бесплатне садржаје се и даље може вршити позивом на број: 011 7850 144, као и путем мејла: programirakovica@gmail.com.

Многи садржаји су већ попуњени, а од бесплатних садржаја остало је још места за следеће програме:

БЕСПЛАТНА ШКОЛА ПЕВАЊА – Намењена је свим пунолетним грађанима. Часови се у Центру за културу и образовање Раковица, уторком од 21 до 22 часа и суботом од 13 до 14 часова. Школа траје од октобра 2017. до маја 2018. године.

БЕСПЛАТАН КУРС САМООДБРАНЕ ЗА ЖЕНЕ –Намењен је свим пунолетним женама са пребивалиштем на територији Раковице. Тренинзи ће се одржавати у Спортском центру „Раковица“. Термини одржавања тренинга накнадно ће бити објављени.

БЕСПЛАТАН ФОЛКЛОР – Право пријаве имају сви од 5 до 50 година са пребивалиштем у Раковици. Полазници ће фолклор моћи да похађају бесплатно до краја године. Часови фолклора се организују у сали Месне заједнице „Ресник“ (ул. 13. октобра 23), понедељком од 19 до 23 часа и недељом од 17 до 19 часова.

 

ШКОЛИЦА СПОРТА „FEEL LIFE“ – есплатна школица спорта коју води фитнес студио „Feel Life“ намењена је малишанима од 7 до 12 година, чији родитељи имају пребивалиште на територији Раковице. Бесплатна школица спорта траје месец дана, тако да је током пријаве потребно да се обавезно наведе да ли се деца пријављују за октобар или новембар.

БЕСПЛАТНА ШКОЛА ФУДБАЛА „FAIR PLAY“ – Намењена је малишанима од 7 до 11 година, који ће бити подељени у две узрасне категорије (млађа група од 7 до 9, старија група од 9 до 11 година). Бесплатна школа фудбала трајаће током октобра и новембра. Тренинзи ће се одржавати на терену Фудбалског клуба Раковица (ул. Вишевачка бр.2). Млађа група (од 7 до 9 година), тренираће уторком и четвртком од 19:30 до 20:30 часова, док ће старија група (од 9 до 11 година), тренинге имати уторком и четвртком од 20:30 до 21:30 часова.

БЕСПЛАТНА ШКОЛА ФУДБАЛА „ШФ ЖАРКОВО“ – Намењена је малишанима од предшколског узраста до четвртог разреда основне школе. Тренинзи се одржавају у балону Спортског центра „Кнежевац“ (окретница аутобуса 37 и трамваја 3). Термини одржавања тренинга биће објављени накнадно.

БЕСПЛАТНА ШКОЛА ТЕНИСА ЗА ДЕЦУ – Бесплатна школа тениса намењена је деци од 7 до 14 година, чији родитељи имају пребивалиште на територији Раковице. Бесплатна школа тениса траје месец дана, тако да је током пријаве потребно да се обавезно наведе да ли се деца пријављују за октобар или новембар. Школа тениса ће се одржавати на теренима код Републичког завода за спорт у Кошутњаку (ул. Кнеза Вишеслава 72). Имајући у виду да ће полазници бити подељени у групе, тренинзи се одржавају суботом од 9 до 10 часова и од 10 до 11 часова и недељом од 13 до 14 часова и од 14 до 15 часова.

БЕСПЛАТНА ШКОЛА КАРАТЕА – Градска општина Раковица у сарадњи са карате клубом ”Канон Раковица” организује упис 10. јубиларне генерације полазника бесплатне карате школе. У Бесплатну карате школу могу се уписати малишани чији родитељи имају пребивалиште на територији Градске општине Раковица. Локације и термини одржавања бесплатне карате школе су: ОШ „Никола Тесла“ (понедељак 19:45 часова), Сала клуба „Канон Раковица“ (среда од 19:30 часова), ОШ „Иво Андрић“ (петком од 18:30 часова), ОШ „Бранко Ћопић“ (субота од 10 часова).

БЕСПЛАТНА ШКОЛА РУКОМЕТА –Школа рукомета намењена је деци од 8 до 12 година, чији родитељи имају пребивалиште на територије Раковице. Тренинзи школе рукомета одржаваће се у основним школама „Франце Прешерн“ и „Иво Андрић“ у Раковици. Сваке суботе током октобра и новембра, тренизни ће се одржавати од 13 до 14 часова у ОШ „Франце Прешерн“, док ће сваке недеље 11 до 12 часова тренинзи бити организовани у ОШ „Иво Андрић“.

БЕСПЛАТНА ШКОЛА БУБЊЕВА – Биће организована у просторијама „Удружења пријатеља деце Чупавко“ (ул. Славољуба Вуксановића 1 локал 8).  Право пријаве имају сви од 7 до 30 година са пребивалиштем у Раковици. Радионице ће бити организоване у просторијама Школе, два пута недељно, у вечерњим часовима, у трајању од 60 минута, а тачне термине договорићемо са пријављеним полазницима.