ПРИЈАВА НА БЕСПЛАТНЕ САДРЖАЈЕ У РАКОВИЦИ

петак, 1. септембар 2017.
Градска општина Раковица и Спортски центар „Лукић“ покрећу пријављивање за бесплатне садржаје: бесплатан курс тае боа, рекреативног бокса и кик бокса, теквондоа, школе шаха и школице спорта за малишане.Бесплатни садржаји ће трајати током септембра и октобра, а право пријаве имају грађани Градске општине Раковица одређеног узраста који се разликује од активности за коју се пријављују.

ТАЕ-БО – Право пријаве имају грађани са пребивалиштем на територији Градске општине Раковица СТАРИЈИ ОД 14 ГОДИНА. Грађани се могу пријављивати за тренинге у септембру или октобру. Термини одржавања тренинга: уторком и четвртком од 20 часова и суботом од 19 часова, у сали у улици Видиковачки венац 82а.

РЕКРЕАТИВНИ БОКС И КИК БОКС – ТАЕ-БО – Право пријаве имају грађани са пребивалиштем на територији Градске општине Раковица СТАРИЈИ ОД 14 ГОДИНА. Грађани се могу пријављивати за тренинге у септембру или октобру. Термини одржавања тренинга: уторком и четвртком од 21 часова и суботом од 20 часова, у сали у улици Видиковачки венац 82а.

ШКОЛИЦА СПОРТА – Родитељи са пребивалиштем на територији Градске општине Раковица могу пријавити малишане млађег узраста (од 3 до 7 година) и старијег узраста (од 7 до 11 година) за месец септембар или октобар. Тренинзи се одржавају уторком и четвртком од 18 часова (млађи) и истим данима од 19 часова (старији), у сали у улици Видиковачки венац 82а.

ТЕКВОНДО – Намењен предшколцима и ученицима основних школа Раковице. Родитељи са пребивалиштем на територији Градске општине Раковица могу пријавити малишане за тренинге теквондоа у три различите узрасне категорије: од 4 до 7 година, од првог до четвртог разреда, од петог до осмог разреда. Тренинзи се одржавају у септембру понедељком, средом и петком по следећем распореду: од 18 часова малишани од 4 до 7 година, од 19 часова ученици од првог до четвртог разреда, од 20 часова ученици од петог до осмог разреда. Сви тренинзи се одржавају у сали у улици Видиковачки венац 82а.

ШКОЛА ШАХА – Намењена је малишанима од четири до десет година. Бесплатна школа шаха трајаће током септембра, а тренинзи ће се одржавати уторком и четвртком од 18 часова у ТПЦ „Орашац“ (ул. Видиковачки венац 79).

Пријаве за наведене садржаје почињу у понедељак 4. септембра и траје до петка 8. септембра 2017. године. Све пријаве слати на имејл адресу sportskicentarlukic@gmail.com. У пријави обавезно навести име и презиме, адресу, године (или узраст деце уколико се пријављују на садржаје намењене деци) и КОНТАКТ ТЕЛЕФОН.

Број места за сваки од бесплатних садржаја је ограничен.