БЕСПЛАТНИ ТРЕНИНЗИ У РАКОВИЦИ

понедељак, 26. август 2024.
Градска општина Раковица, заједно са Спортским центром „Лукић“ и Теквондо клубом „Видиковац“, наставља са бесплатним тренинзима у септембру.
Организовани су бесплатни тренинзи теквондоа, рекреативног бокса и кик-бокса, као и таебоа. 🏆
Сви тренинзи се одржавају у сали Спортског центра Лукић и Теквондо клуба ,,Видиковац“ ,у улици Видиковачки венац 82а, а број места је ограничен. Пријаве за све садржаје трају до 30. августа или до попуне места. Све пријаве слати на имејл адресу: sportskicentarlukic@gmail.com
ТЕКВОНДО – Намењен предшколцима и ученицима основних школа Раковице који имају урађен спортски лекарски преглед не старији од шест месеци. Родитељи са пребивалиштем на територији Градске општине Раковица могу пријавити малишане за тренинге теквондоа у три различите узрасне категорије: од 3 до 6 година, од првог до четвртог разреда, од петог до осмог разреда.
У пријави обавезно навести име и презиме, годину рођења, разред школе и контакт телефон.
Тренинзи се одржавају понедељком, средом и петком по следећем распореду: од 18 часова малишани од 3 до 6 година, од 19 часова ученици од првог до четвртог разреда и од 20 часова ученици од петог до осмог разреда.
БЕСПЛАТНИ РЕКРЕАТИВНИ БОКС И КИК-БОКС – Бесплатни тренинзи биће организовани до краја децембра 2024 (заинтересовани се могу пријавити за један месец), а право пријаве имају грађани старији од 18 година са пребивалиштем на територији Градске општине Раковица и који имају урађен спортски лекарски преглед не старији од шест месеци.
Термини одржавања тренинга: уторком и четвртком од 20 часова и петком од 21 час.
У пријави обавезно навести име и презиме, годину рођења, за који месец се пријављује, контакт телефон као и активност за коју се полазник пријављује.
БЕСПЛАТНИ ТАЕ-БО – Бесплатни тренинзи биће организовани су до краја децембра 2024 (заинтересовани се могу пријавити за један месец), а право пријаве имају грађани са пребивалиштем на територији Градске општине Раковица, старији од 18 година и који имају урађен спортски лекарски преглед не старији од шест месеци.
Термини одржавања тренинга: уторком и четвртком од 19 часова и петком од 18 часова