ОДРЖАНА ТРЕЋА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГО РАКОВИЦА

четвртак, 10. октобар 2024.
У великој сали Градске општине Раковица са почетком у 11 часова, одржана je трећа седница Скупштине ГО Раковица, на којој се расправљало о десет тачака дневног реда.
Након усвајања Извода из записника са претходне седнице, одборници су већином гласова усвојили предложени дневни ред.
Већином гласова одборника усвојен је предлог Oдлуке о престанку мандата одборника Скупштине ГО Раковица, као и предлог Одлуке о потврђивању мандата новог одборника Скупштине ГО Раковица.
У наставку седнице већином гласова усвојени су: предлог Одлуке о првом ребалансу буџета Градске општине Раковица за 2024. годину, предлог Решења о давању сагласности на Одлуку Управног одбора Центра за културу и образовање Раковица о ребалансу плана расхода и издатака за 2024. годину, предлог Решења о избору сталних и повремених радних тела Скупштине Градске општине Раковица.
Такође, већином гласова усвојени су: предлог Одлуке о изменама и допунама Одлуке о разрешењу и именовању чланова и заменика чланова Изборне комисије Градске општине Раковица у сталном саставу, предлог Решења о именовању председника Надзорног одбора Центра за културу и образовање Раковица, предлог Решења о именовању члана Управног одбора Центра за културу и образовање Раковица, предлог Решења о образовању општинског Штаба за ванредне ситуације на територији Градске општине Раковица као и предлог Решења о измени Решења о оснивању административно мандатне комисије.
О предлогу Одлуке о додели јавних признања Градске општине Раковица одлучиваће се у наставку седнице, која ће бити накнадно заказана.