Контакт

Градска општина Раковица

Адреса: Мишка Крањца 12

Радно време: од 7:30 до 18 часова

Телефони централе ГО Раковица: + 381 11 3051 788, + 381 11 3051 700

Инфо центар 00-24 часа: + 381 11 3582 582,+ 381 65 3582 582

Маил адреса: info@rakovica.rs