Општинско веће

Председник и заменик председника ГО Раковица су чланови Општинског већа по функцији.

 

Остали чланови Општинског већа су:

 

 

Ненад Миленковић

nenad milenkovic444

Ненад Миленковић, рођен 1970. године у Лесковцу. Дипломирао је културологију на Факултету за културу и медије и спортско новинарство на Факултету спорта и физичког васпитања. Више од деценије био је припадник Војске Југославије и Војске Србије. Новинарску каријеру градио је у редакцијама „Одбране“, „Блица“ и „Преса“. Покретач је јединственог Фестивала телевизијских серија „ФЕДИС“ и аутор емисије „Свој на своме са Ненадом Миленковићем“. Одборник у Скупштини ГО Раковица 2012. године и председник ОО СДПС у Раковици.

 

 

 

 

Радомир Богдановић

Радомир Богдановић, рођен 22. маја 1952. године у Мостару. Дипломирани је инжењер шумарства. Већи део радног века провео је у Управи Градске општине Раковица . Од 1975. до 2010. године радио је као грађевински и комунални инспектор, а затим и као шеф Одељења за заштиту животне средине, где је учествовао у изради више пројеката из области заштите животне средине. Члан је Савета за уређење Града Београда у два скупштинска сазива. Отац једног детета.

 

 

 

 

Томислав Пантелић

 

Томислав Пантелић рођен је у Београду 1958. године. По образовању је машински техничар. Дугогодишњи је радник ИМР-а и „21. мај“ у Раковици. Радио у ЈП „Пословни простор“ у Општини Раковица. Ожењен и отац двоје деце, али и деда једног унука.

 

 

 

 

Снежана Предојевић

 

Снежана Предојевић рођена у Пожаревцу 1962. године. По образовању је дипломирани менаџер. Завршила је Факултет за пословно индустријски менаџмент Универзитет Унион. Била је запослена као менаџер угоститељства. Мајка двоје деце.

 

 

 

 

 

Новица Барјактаровић

 

Новица Барјактаровић рођен је 1977. године у Београду. Основну и средњу  школу завршио је у Раковици. Завршио Економски факултет у Београду, мастер рад радио на Факултету за пословно-индустријски менаџмент у Београду. За члана Већа ГО Раковица изабран је 2008. године. Од 2007. до 2008. године радио у Weiner Steadtische осигурању а.д. Београд. Председник је Рукометног клуба Раковица (некадашњи „ИМР“ Раковица). Ожењен, отац једног детета.

 

 

Филип Марјановић

filipmarjanovic

Филип Марјановић, рођен 21. јула 1988. године у Београду. Спортски менаџмент дипломирао је на Факултету спорта и физичког васпитања. Радио као промо лидер за промотивне кампање агенције „LF industry“, а пре тога у кампањи „Заједно смо јачи“ Фудбалског савеза Србије, на већим спортским такмичењима, као тим лидер логистике на мечу „Дејвис купа“ и „Универзијаде“ у Београду. У више наврата волонтирао на спортским догађајима. Тренирао фудбал у ФК „Раковица“ и ФК „Кнежевац“.

 

 

 

Зоран Миленковић

 

Зоран Миленковић рођен је 1953. године у Блацу. Инжењер организације рада. Ожењен, отац двоје деце. Био секретар Савеза извиђача и Феријалног савеза Раковица. Директор Омладинске задруге Раковица. Био је три пута одборник – делегат у СО Раковица и два мандата у Скупштини града. У прошлом сазиву Скупштине био је члан Општинског већа. Потпредседник ОО СПС-а Раковица.

 

 

 

Небојша Ивановић

 

Небојша Ивановић рођен је у Београду 1961. године. По образовању је машински техничар. Дугогодишњи је радник фабрике „21 мај“. Ожењен је и са својом породицом више од три деценије живи у Раковици.

 

 

 

 

 

Дарко Игњатовић

 

Дарко Игњатовић рођен је у Београду 1968. године. Економиста по образовању – Виша пословна школа. Одрастао на Чубури, у Раковици  живи од 1984. године. Активно се бавио спортом у Рукометном клубу „ИМР“. Од 2000. до 2004. године био је одборник у СО Раковица. Био је запослен као теренски комерцијалиста.