Председник ГО Раковица Владан Коцић

vladan-kocic

Владан Коцић дипломирани инжењер геологије за хидрогеологију

Владан Коцић рођен је 3. августа 1963. године. Дипломирао  је на Рударско-геолошком факултет у Београду, смер за хидрогеологију.

По дипломирању се бавио научно-истраживачким радом на матичном факултету. Од 2000. године ради у Републичком хидрометеоролошком заводу Србије, где је временом напредовао од места шефа одсека до генералног директора Завода.

Иза себе има богату стручну и политичку каријеру. Аутор је и коаутор 48 пројеката, елабората и студија, као и 14 научних радова из области коришћења подземних вода за водоснабдевање, менаџмента подземних вода и заштите животне средине.

Учесник је више међународних пројеката где је остварио лидерску позицију у области подземних вода, док се у последње време бавио и пројектима адаптације на климатске промене. Представник је Србије у бројним међународним организацијама./p>

Политичку каријеру започео је пре 20 година. Један је од оснивача Српске напредне странке, секретар је Општинског одбора СНС Раковица, док је уједно и члан Главног одбора СНС. У Скупштини ГО Раковица одборник је био од 2004. године.

На 14. седници Скупштине ГО Раковица која је одржана 10. јуна 2014. године, великом већином гласова одборника изабран је за председника Градске општине Раковица.

Ожењен је, има двоје деце и од 2001. године живи у Раковици.

ВЛАДАН КОЦИЋ

Aдрeсa: Мишка Крањца 12 , 11 000 Београд, Србиja
Бр. тeл: + 381 11/3051-700
e-mail: vladan.kocic@rakovica.rs