БИОСКОП НА ОТВОРЕНОМ У РАКОВИЦИ

четвртак, 5. октобар 2017.

У оквиру манифестације „Дани Раковице“, Градска општина Раковица у петак 6. октобра, код Мекдоналдса на Видиковцу организује Биоскоп на отвореном. Тог дана од 19 часова предвиђено је емитовање филма „Откачене труднице“. У овој француској комедији главне улоге тумаче Жулијет Бинош и Камил Котин.
Градска општина Раковица позива суграђане да у петак 6. октобра, код Мекдоналдса на Видиковцу уживају у филму.
Бесплатну пројекцију филма „Откачене труднице“ за грађане Раковице омогићио је „Cine Grand“, нови биоскоп на отвореном, који се отвара у „Капитол парку“, новом тржном центру у Раковици. Оно што одликује „Cine Grand“ биоскопе је прелеп ентеријер, а сам биоскоп ће бити опремљен најсавременијим ласерским пројекторима јапанске компаније „NEC“, као и „Volfoni smart“ кристал 3Д технологијом. Биоскоп има шест сала, капацитета 750 места и наравно љубавна, као и посебна кожна седишта. Биоскоп ће од самог почетка рада посетиоцима понудити „loyalti“ програм за све генерације уз пуно бенефита. Такође, биће организоване разне тематске вечери, филмски фестивали, породични викенди и слично.
Организовањем Биоскопа на отвореном, почиње манифестација „Дани Раковице“ којом Градска општина Раковица обележава 14. октобар Дан општине. Истог дана (петак 6. октобар), у Парку јапанско-српског пријатељства од 18 часова организован је програм за децу.
Дан касније (субота 7. октобар), код Мекдоналдса на Видиковцу почиње такмичење у прављењу ајвара под називом „Дођи ми на теглу“. Истог дана, у Спортском центру Раковица организује се традиционална Раковичка рукометијада, спортска манифестација у којој учествују ученици основних школа Раковице. У недељу 8. октобра на паркингу испред Градске општине Раковица од 11:30 организована је традиционална изложба „олдтајмер“ возила, као и музички програм за посетиоце.
„Дани Раковице“ трајаће све до 14. октобра када се свечаном академијом обележава Дан општине Раковица. До тог дана грађани ће моћи да уживају у великом броју забавних, спортских и културних манифестација у општини.