Округли сто „Потенцијали развоја Општине Раковица“

петак, 30. новембар 2012.

На Међународном сајму предузетништва „Бизнис база“ и Сајму локалне самоуправе који се одржавају у хали 1 београдског Сајма, Општина Раковица приказала је премијерно 3D филм „Раковица 2016: развојни потенцијали и могућности“, и организовала округли сто на тему „Потенцијали развоја Општине Раковица“.

Учешће у раду округлог стола, који је био изузетно посећен, осим председника Општине Раковица Милосава Миличковића, узели су и бројни угледни привредници са територије општине на челу са председником Удружења привредника Раковице Миливојем Коцићем.

Председник Општине Раковица Милосав Миличковић рекао је да су сајамске манифестације идеална прилика да се остваре нови пословни и професионални контакти.

„Користимо све предности које нам ова сајамска манифестација пружа. Наш заједнички наступ са привредницима Раковице јасно ставља до знања да ћемо у наредом периоду активно радити на привредном развоју општине. Време проведено овде користимо да заинтересујемо инвеститоре за наше пројекте, али и да остваримо тешњу сарадњу и размењујемо позитивна искуства са другим локалним самоуправама“, рекао је Миличковић.