ДАНИ РАКОВИЦЕ

петак, 28. септембар 2018.

У понедељак 1. октобра 2018. године почиње манифестација „Дани Раковице“, поводом 14. октобра Дана општине Раковица. У две недеље за суграђане је спреман богат културно-уметнички и забавни програм намењен свим узрастима.

Свако вече на платоу код Мекдоналдса на Видиковцу организована је бесплатна забава. Програм манифестације „Дани Раковице“ одвијаће се и у Центру за културу и образовање Раковица, као и у Спортском центру Раковица.

Од свих догађаја, посебно издвајамо „Трку патријарха Павла“, која је на програму 6. октобра 2018. године. Трка се састоји од полумаратона и трке задовољства, а тог дана Раковицом ће трчати више хиљада такмичара и рекреативаца.

Такође и ове године ће бити одржана традиционална изложба „олдтајмера“, која је заказана за 13. октобар на паркингу испред зграде Градске општине Раковица (ул. Мишка Крањца 12).

Позивамо све суграђане да наредне две недеље уживају у бесплатним садржајима које је за њих обезбедила Градска општина Раковица.

Целокупан програм манифестације „Дани Раковице“ који је бесплатан за све суграђане можете видети на фотографији испод текста.