Награде за најбољег полицајца и ватрогасца у Раковици

петак, 7. децембар 2012.

Председник Општине Раковица Милосав Миличкови уручио је данас захвалнице најбољем ватрогасцу и полицајцу за месеце октобар и новембар.

За најбољег раковичког ватрогасца у месецу октобру изабран је Драгиша Вукић, док је његов колега Никола Лазић ово признање освојио за месец новембар. У Полицијској станици Раковица за најбољег службеника у октобру изабран је Александар Лојаница, а у новембру полицијски службеник Радивоје Перишић.

„Полицајци и ватрогасци свакодневно излажу ризику своје животе и због тога смо им сви ми који живимо у Раковици неизмерно захвални. Они се брину за нашу и безбедност наше деце, а то нам је био основни мотив за установљење овог признања“, образложио је у свом излагању председник Општине Раковица Милосав Миличковић.

Додели награда присуствовао је и Душан Ђаковић, заменик председника Општине Раковица, који је истакао да се награда за најбољег полицајца и ватрогасца Раковице традиционално додељује од октобра 2010. године.

„Поносни смо на ове људе који савесно и професионално раде свој посао и постижу сјајне резултате. У будућности им желимо што мање стресних интервенција“, рекао је Ђаковић.