БЕСПЛАТНЕ ПСИХОЛОШКЕ РАДИОНИЦЕ У РАКОВИЦИ

уторак, 11. децембар 2018.

У Раковици се током децембра одржавају радионице из циклуса „Замке родитељства“ које се баве унапређењем односа родитеља и детета. Радионице под покровитељством Градске општине Раковица организује Центар за културу и образовање Раковица у просторијама Центра (ул. Мишка Крањца 7).

Радионице води доктор Наташа Симић, психолог, научни сарадник на Институту за психологију у Београду. Све радионице из овог циклуса су БЕСПЛАТНЕ, а намењене су становницима Раковице различитих узраста који имају бар једно дете (без обзира на узраст) или очекују дете, а који су заинтересовани за унапређивање вештина родитељства.

До сада су одржане две радинице из овог циклуса.  Прва радионица под називом „Ако поједеш грашак добићеш чоколаду“, бавила се награђивањем као васпитним методом. Друга радионица под називом „Да ли је батина из раја изашла?“, за тему је имала кажњавање као васпитни метод.

До краја циклуса остале су још две радионице. Прва наредна радионица на програму је у среду 17. децембра од 19 часова.  Тема те радионице под називом „Како расте памет?“ биће подстицај интелектуалног развоја деце.

Последња радионица овог циклуса под називом „Како да разговарате са децом да би она разговарала са вама?“ на програму је 26. децембра такође од 19 часова. Радионица ће се бавити вештином комуникације и управљањем емоцијама.

Пријаве за психолошке радионице врше се путем електронске поште, телефоном (011/3582-493), или у просторијама Центра за културу и образовање Раковица (ул. Мишка Крањца 7).

Уколико се пријава врши путем електронске поште потребно је у наслову поруке назначити ЗАМКЕ РОДИТЕЉСТВА. Пријаве је могуће послати на имејл адресе: kcrakovica.novak@gmail.com и kcrakovica@gmail.com

У тексту поруке потребно је оставити име и презиме полазника и контакт телефон.