УРУЧЕНИ СЕРТИФИКАТИ О ПОЛОЖЕНОЈ ОБУЦИ ИЗ ЕНГЛЕСКОГ ЈЕЗИКА

петак, 28. децембар 2018.
Данас су у Градској општини Раковица додељени сертификати полазницима који су успешно завршили седму обуку из енглеског језика. Сертификате за енглески језик добило је 25 незапослених лица која се налазе на евиденцији Националне службе за запошљавање.
Обуку су организовали Градска општина Раковица, Национална служба за запошљавање-служба Раковица и Гимназија „Патријарх Павле“.
Сертификате је уручио председник Градске општине Раковица Владан Коцић који је честитао полазницима на успешно завршеној обуци. Коцић је између осталог поручио полазницима да су завршеном обуком обогатили радне биографије, чиме су постали конкурентнији на тржишту рада, нагласивши да је осим сертификата веома битно и знање које су стекли. Председник Градске општине Раковица је подсетио и да је ово само једна од многобројних активности које се раде у сарадњи са Националном службом за запошљавање, а која има за циљ да помогне незапосленима да лакше нађу посао.
Заједно са председником Градске општине Раковица, уручивању сертификата присуствовали су члан Општинског већа Новица Барјактаровић и директорка НСЗ-служба Раковица Дијана Чаликијан.
До сада је бесплатну обуку из енглеског језика завршило више од 200 незапослених лица која се налазе на евиденцији НСЗ-а.