Малишани китили јелку у Раковици

четвртак, 20. децембар 2012.

Поводом предстојећих новогодишњих празника председник Општине Раковица Милосав Миличковић угостио је децу Центра за смештај деце и одраслих ометених у развоју из Борске улице, као и малишане из вртића „Чаробна шума“. Сви заједно китили су јелку у холу зграде Општине Раковица и дружили се са запосленима.

”Имам част да у друштву ове предивне деце данас окитим јелку која ће красити нашу Општину. Нова Година и Божић су празници којима се малишани највише радују, а на нама је да им улепшамо те веселе дане и измамимо им осмех на лице. Желим свима да на најлепши начин проведу предстојеће празнике и са осмехом уђу у наредну годину. Наша Општина ће се трудити да увек буде ту за најмлађе јер њихове потребе су наш приоритет.”, рекао је Миличковић.

Малишани су на крају за запослене у Општини отпевали песмицу “Деда мразе, не скрећи са стазе”, и на тај начин пожелели свима срећне предстојеће празнике.

Председник Миличковић је том приликом најавио и акцију “Осмех на дар” која ће бити спроведена у сарадњи Црвеним крстом Раковице. Сваки запослени направиће по један пакетић, који ће бити прослеђен неком детету из социјално угрожених породица.

„Позивам и грађане да се прикључе овој племенитој акцији и дају свој допринос. Грађани могу да донесу пакетић који су сами направили и предају га на Инфо-пулту у згради Општине, или могу да донирају слаткише, играчке, одећу и друге поклоне од којих ће се касније правити пакетићи“, додао је Миличковић.