ПОДЕЛА ДРЕСОВА РАКОВИЧКИМ ШАМПИОНИМА

среда, 27. март 2019.

Председник Градске општине Раковица Владан Коцић угостио је данас екипе ученика основних школа „Иво Андрић“ и „14. октобар“, које су постигле завидне резултате на општинским, градским и регионалним такмичењима. Заједно са ученицима били су и директори ове две основне школе Милан Пашалић и Милена Одаловић.

Рукометна екипа Основне школе „Иво Андрић“ освојила је прво место на општинском и градском такмичењу и квалификовала се за учешће у регионалном такмичењу које ће се одржати идуће недеље. Фудбалска екипа девојчица ОШ „14. октобар“ освојила је прво место у малом фудбалу на градском и регионалном такмичењу, као и пето место на државном такмичењу.

Најбољим екипама председник Градске општине Раковица Владан Коцић је уручио дресове Савеза за Раковички школски спорт, честитајући њима, њиховим професорима и директорима на оствареном успеху. Коцић је пожелео раковичким основцима срећу на предстојећим такмичењима.

Са младим раковичким шампионима председник Градске општине Раковица је разговарао о њиховом успеху у школи, као и о другим активностима којима се малишани баве, истичући да је успех у спорту веома битан и да ће Општина Раковица увек подржавати најбоље и трудити се да им помогне.

Међу гостима били су и они који осим успеха у спорту нижу и друге успехе, ђаци који су освајали награде на републичким такмичењима из физике, одликаши који се баве и другим слободним активностима у којима остварују успехе.

Пријему раковичкких шампиона су присуствовали и председник Савеза за раковички школски спорт Владимир Цвикић, као и чланови Општинског већа Новица Барјактаровић и Милош Симић.