ПРИЈЕМ ЗА МЛАДЕ РАКОВИЧКЕ ЏУДИСТЕ

четвртак, 9. мај 2019.

Кадетски такмичари Џудо клуба Раковица који су остварили успех на недавно завршеном првенству државе, били су данас гости Градске општине Раковица. Раковицу су посетилиМилица Милановић, Теодора Ћопић, Стефан Лојанчић, Милан Радуљ и Димитрије Недељковић, заједно са председником клуба Миомиром Срећком Мрваљевићем, тренерима и члановима управе.
Најбоље раковичке џудисте примио је председник Градске општине Раковица Владан Коцић који им је честитао на импресивним резултатима.
„Раковица се поноси оним што сте до сада учинили. Желим вам да наставите са традицијом освајања медаља и постизања врхунских резултата по којима је Џудо клуб Раковица познат“, рекао је између осталог Коцић. Председник Коцић пренео је и поздраве великог пријатеља клуба, држаног секретара Милосава Миличковића који због обавеза није могао да присуствује пријему раковичких џудиста.
Председник клуба Миомир Срећко Мрваљевић захвалио се још једном Градској општини Раковица на подршци коју пружа џудо клубу.
На недавно завршеном државном кадетском првенству, први пут се догодило да се више девојчица које наступају за Џудо клуб Раковица вратило са освојеним медаљама од дечака.
Златне медаље на државном првенству освојили су Милица Милановић, Теодора Ћопић, и Стефан Лојанчић.
Двојица такмичара Милан Радуљ и Димитрије Недељковић су на истом такмичењу били пети. И поред тога што се нису вратили са одличјима, Радуљ се са еврокупова у Загребу и Теплицама враћао са сребрном и бронзаном медаљом, док је на еврокупу у Берлину био пети. Димитрије Недељковић прошлогодишњи кадетски првак Србије био је трећи не еврокупу у Ђеру.
Сви успеси младих раковичких џудиста, који су кренули стазама славе својих старијих колега, још један су доказ да је Џудо клуб Раковица одлично место за развој младих спортиста и промоцију спорта.