Нови асфалт до Божића

петак, 28. децембар 2012.

Почели су радови на асфалтирању насеља Сунчани брег. Планирано је да се изгради скоро килиметар пута који ће ово насеље повезати са остатком општине. Врдност пројекта је 9.358.224 динара, а радове је у потпуности финансирала Градска општина Раковица, средствима из свог буџета.

„Имам задовољство да данас свечано отворим радове на асфалтирању насеља Сунчани брег. Оно што сам обећао људима овог насеља, то ће до Божића бити испуњено. Становници Сунчаног брега коначно ће имати пут који ће их повезивати са остатком Раковице и Београда. Када сам пре месец и по дана стао пред ове људе, обећао сам им да неће још једну годину сачекати без везе са светом, рекао је Миличковић.

Извођач радова је фирма „Инграп –Омни” d.o.o , а радови ће бити окончани пре Божића. Фирма „Инграп-Омни“ је била најповољнији понуђач на расписаном тендеру, а уговор је потписан 24. децембра ове године.

“Уговор смо потписали 24. децембра, а са радовима смо почели два дана касније. Били смо максимално припремљени, радили смо 24 сата дневно да би искористили добре временске прилике и посао завршили пре празника. Онај рок који смо добили да завршимо радове од десет дана скратићемо на шест. Ујутру почињемо са асфалтирањем, и нећемо престајати док не завршимо. После тога нам остаје да поставимо банкине и финализирамо цео посао“, рекао је извршни директор фирме „Инграп-Омни“ d.o.o Миливоје Павловић.