ОТВОРЕНА БЕСПЛАТНА ШКОЛА ТЕНИСА У РАКОВИЦИ

среда, 3. јул 2019.

У Раковици је данас на тениским теренима хотела „ДМБ“ са радом почела бесплатна школа тениса, коју је организовала Градска општина Раковица у сарадњи са тениском секцијом Атлетског клуба „21. мај“. Бесплатна тениска школа отворена је у склопу манифестације „Раковичко лето“, намењена је деци од првог до четвртог разреда са Раковице а трајаће током јула и августа.

Бесплатну тениску школу отворио је председник Градске општине Раковица Владан Коцић, који је поздравио полазнике и тренере. Коцић је малишанима пожелео да вредно тренирају и да се забаве, али и да покажу шта су научили на турниру „Раковица опен“ који се организује у октобру у склопу обележавања Дана општине Раковица.

Школу тениса тренутно похађа више од 200 полазника, а упис је и даље отворен.

Отварању школе тениса присуствовали су и члан Већа ГО Раковица Милош Симић, помоћник председника ГО Раковица Бојан Богдановић и члан Већа града Београда задужен за спорт Филип Марјановић.

Осим бесплатне школе тениса, током манифестације „Раковичко лето“, Градска општина Раковица је за малишане организовала бесплатну школу пливања, пливања и гитаре, за даме је организован бесплатан фитнес, за све заинтересоване организоване су школе певања, израде накита, док ће у августи почети и школа декупажа.

Малишани ће током „Раковичког лета“, сваког петка и суботе од 18 часова, имати прилику да уживају у бесплатним креативним радионицама на једној од четири локација у општини (на платоу код „Мекдоналдса“ на Видиковцу, у Парку јапанско-српског пријатељства на Миљаковцу, у Основној школи „Владимир Роловић“ на Петловом брду и на платоу испред Месне заједнице „Авала град“ у Реснику).