После 15 година асфалт

понедељак, 31. децембар 2012.

Насеље Сунчани брег је данас добило асфалт након 15 година чекања. Пројекат асфалтирања у вредности од 10 милиона динара у потпуности је финансиран средствима из буџета Градске општине Раковица.

Општина Раковица, успела је да путем тендера уштеди скоро три милиона динара, а у исто време грађанима насеља Сунчани брег обезбеђен је квалитетан асфалтни пут.

„Становници Сунчаног брега коначно имају пут који ће их повезивати са остатком Раковице и Београда. Када сам пре месец и по дана стао пред ове људе, обећао сам им да неће још једну годину сачекати без везе са светом. На овај начин, успели смо да спроведемо мере штедње тако што смо путем тендера уштедели око три милиона динара, рекао је Миличковић.“

Протеклих шест дана у насељу Сунчани брег машине су радиле 24 часа да би радови били завршени пре предвиђеног рока, пре Божића. Радници су вредно радили у три смене без престанка и захваљујући њиховом труду, грађани Сунчаног брега након 15 година имају асфалт као и остали делови града.

“Уговор смо потписали 24. децембра, а са радовима смо почели два дана касније. Били смо максимално припремљени, радили смо 24 сата дневно да би искористили добре временске прилике и посао завршили пре празника. Онај рок који смо добили да завршимо радове од десет дана скратили смо на шест. Драго ми је да смо посао успешно привели крају, рекао је генерални директор фирме „Инграп-Омни“ d.o.o, Теодосије Крстић.