НОВИ ЦИКЛУС БЕСПЛАТНИХ САДРЖАЈА У РАКОВИЦИ

среда, 4. септембар 2019.

У Раковици се наставља циклус бесплатних програма за грађане током септембра и октобра месеца. Нови циклус бесплатних садржаја је занимљив и обухвата школу кошарке за девојчице, карате школу за основце и школу балета за раковичке малишане.

БЕСПЛАТНУ ШКОЛУ КОШАРКЕ за девојчице узраста од 5 до 10 година Градска општина Раковица је организовала у сарадњи са ЖКК „Радивој Кораћ“. Школа кошарке за девојчице почиње са радом 6. септембра и трајаће током септембра и октобра месеца, у терминима петак (д 18-19 часова) и недеља (од 13-14 часова). Тренинге ће држати професионални тренери ЖКК „Радивој Кораћ“ у хали Спортског центра Раковица (Вишевачка бр.2).Пријаве се подносе на имејл адресу programirakovica@gmail.com где је потребно да родитељи оставе своје податке (име, презиме, адресу), као и податке о детету које пријављују (име, презиме и старост детета). Осим тога обавезно је да се остави и контакт телефон. Упис траје до попуне места.

БЕСПЛАТНА ШКОЛА БАЛЕТА је организована у сарадњи са балетским студиом „Мага Магазиновић“ и намењена је девојчицама и дечацима узраста 3 до 10 година, а одржаваће се у октобру месецу на две локације, у Центру за културу и образовање Раковица и у Реснику.Упис траје до 01. октобра, а малишане могу пријавити родитељи позивом на број телефона 064 1514 826 или на мејл адресу ducifere@yahoo.com. Приликом пријаве потребно је оставити име и презиме, име детета, узраст, адресу и контакт телефон.

БЕСПЛАТНА КАРАТЕ ШКОЛА је организована у сарадњи са карате клубом „Раковица Канон“ за све основце са територије општине Раковица. Ђацима је омогућено да бесплатно тренирају карате наредна два месеца (септембар и октобар) и на тај начин се упознају са овим спортом. Упис је у току, а пријаве слати на мејл адресу office@karaterakovicakanon.com, или на телефон 064 492668. Свим полазницима карате клуб „Раковица Канон“ је обезбедио пригодне поклоне. О детаљима и месту тренинга све информације можете добити на телефон: 064 492668.