„ФЕСТИВАЛ ЧАРОБНИХ ЈУНАКА“ У РАКОВИЦИ

субота, 28. септембар 2019.

Данас је Видиковац био центар забаве за најмлађе. У организацији Центра за културу и образовање Раковица, а под покровитељством Градске општине Раковица од 11-13 часова на платоу испред ресторана McDonald’s на Видиковцу одржан је „Фестивал чаробних јунака“. Ликови из бајки су се дружили са раковичким малишанима, играли и фотографисали.
На фестивалу су подељене бесплатне карте за дечје позориште, анимацију, поклони уз разне забавне активности. Фестивал је отворила директорка Центра за културу и образовање Раковица Маријана Бутулија и при том је упознала суграђани са програмима које Центар организује у наредном периоду, од представа на дечјој сцени, до Позоришних свечаности Фестивал победника Фестивала и осталих културних и уметничких програма.
Испред Градске општине Раковица Фестивал су посетили председник општине Владан Коцић, чланови Већа Новица Барјактаревић и Дарко Игњатовић, као и помоћник председника Бојан Богдановић.
Уз Центар за културу и образовање Раковица, представљају се и школе које раде у оквиру или при Центру: Школа цртања и сликања Гваш, Балетски студио Мага Магазиновић, Школа глуме Маска, Школа гитаре Старчевић, Школа енглеског језика Rainbow.