ОДРЖАНО ФИНАЛЕ „ДЕЧИЈЕ ИГРЕ БЕЗ ГРАНИЦА“

петак, 11. октобар 2019.

У оквиру обележавања Дана општине Раковица,  у Спортском центру Раковица одржана је пета манифестација „Дечје игре без граница“. Организатор манифестације је Градска општина Раковица у сарадњи са Фитнес студиом “Feel life open” и раковичким основним школама. Малишане је пре почетка манифестације поздравио председник Градске општине Раковица Владан Коцић, који им је пожелео да се лепо проведу и да победи најбољи.
На манифестацији „Дечје игре без граница“ учествовали су ученици четвртих разреда свих осам раковичких основних школа. Они су се такмичили у навлачењу конопца, у игри „путујући балон“, скакању у џаковима, трчању и вртењу обруча око струка. Раковички основци су показали завидан ниво спретности и издржљивости, трудили су се да донесу победу својој екипи, али су се пре свега добро забавили.
У веома узбудљивом такмичењу тријумфовала је екипа Основне школе „Ђура Јакшић“, друго место освојилка је екипа ОШ „Иво Андрић“, док је треће место заузела ОШ „14. октобар“. Сви ученици који су учествовали у манифестацији „Дечје игре без граница“, добили су захвалнице и медаље, док су најбоље екипе добиле трофеје.
Испред Градске општине Раковица дипломе, медаље и пехаре нашим малишанима уручили су члан Већа ГО Раковица Милош Симић и помоћник председника општине Бојан Богдановић.