ОДРЖАНА 25. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ РАКОВИЦА

понедељак, 14. октобар 2019.

У великој сали Градске општине Раковица одржана је 24. седница Скупштине Градске општине Раковица. Седница се састојала из радног и свечаног дела седнице.
Након усвајања извода из записника са претходне седнице, одборници су већином гласва усвојили предложени дневни ред 25. седнице Скупштине. На седници су одборници расправљали о седам тачака дневног реда. Већином гласова усвојени су: предлог Одлуке о изменама и допунма Пословника Скупштине градске општине Раковица, предлог о изменама и допунама Одлуке о Управи Градске општине Раковица, предлог Одлуке о Месним заједницама на територији ГО Раковица, предлог Одлуке о одређивању продајних места на којима се обавља трговина на продајнм месту у преносивим продајним објектима на јавној и другој површини на подручју ГО Раковица, предлог Одлуке о измени Одлуке о локалном омбудсману ГО Раковица, предлог Одлуке о локалном омбудсману за националне мањине ГО Раковица. Такође, већином гласова су усовојени предлог Одлуке о додели јавних признања Градске оштине Раковица.

Након одржаног радног дела 25. седнице СО Раковица у свечаном делу седнице поводом Дана општине Раковица уручене су захвалнице заслужним појединцима и институцијама. Захвалнице је уручивао председник Скупштине ГО Раковица Цвијетин Ђукановић.