СЕДМИ МЕЂУНАРОДНИ КАРАТЕ ТУРНИР „ТРОФЕЈ РАКОВИЦЕ 2019.“

уторак, 12. новембар 2019.

У суботу 17. новембра 2019. године са почетком у 11 часова, у Спортском центру Раковица (ул. Вишевачка бр.2) одржаће се седми међународни карате турнир „Трофеј Раковице 2017“.
Овај јединствен и препознатљив спортски догађај који окупља најбоље такмичаре у борбама из Србије и региона организује Карате клуб „Раковица Канон“ под покровитељством Градске општине Раковица.

На турниру ће учествовати све узрасне категорије: полетарци, пионири, наде, кадети, јуниори и сениори, који ће се такмичити појединачно и екипно у катама и кумитама (борбама). За победнике у катама и кумитама у свим категоријама обезбеђене су трофеји, медаље и награде, „бонус“ за клубове учеснике турнира, награде за најбоље клубове у генералном пласману.

И ове године ће сва четири борилишта биће покривена камерама, захваљујући којима ће судије моћи да проверавају одређене спорне одлуке. Први пут у Србији та технологија је коришћена пре две године, такође на турниру „Трофеј Раковице“. „Трофеј Раковице“ је једини карате турнир у региону и шире где се користи оваква технологија. Такође, на турниру је обезбеђен и пренос уживо.

Очекује се да се за трофеј Раковице пријави више од 600 такмичара из земље и региона.