ПОДЕЉЕНО 5.000 ПАКЕТА ПЕНЗИОНЕРИМА СЛАБИЈЕГ МАТЕРИЈАЛНОГ СТАЊА У РАКОВИЦИ

четвртак, 2. април 2020.

Волонтери Општине Раковица наставили су са поделом пакета пензионерима са примањима испод 30.000 динара које је обезбедио град Београд.

До данас је у Раковици подељено близу 5.000 пакета, а у наредним данима сваки пензионер из ове категорије добиће пакет. Подељени су пакети у насељима Ресник, Кнежевац, Авала град, Железничка станица, Сунчани брег, Миљаковац3, Миљаковачки извори, Кијево, Петлово брдо, Лабудово брдо. Данас се наставља са поделом у Старој Раковици у насељима Митар Бакић и Браћа Величковић.
Молимо све суграђане за стрпљење јер ће сви пакети бити ускоро испоручени на кућне адресе нашим сенирима са малим примањима.

При дистрибуцији пакета поштују се све препоруке за спречавања ширења корона вируса и раковичи волонтери су опремљени заштитном опремом, маскама и рукавицама како би наши најстарији суграђани били заштићени.
Подсећамо све сениоре да је Општина Раковица отворила кол центар који ради сваког дана и који пружа помоћ и подршку најстаријим суграђанима у набавци основних животних намирница, лекова и средстава за хигијену.