ИЗМЕНА ЛИНИЈА ГРАДСКОГ ПРЕВОЗА ЗБОГ РАДОВА У РЕСНИКУ

среда, 12. август 2020.

У понедељак 17. августа почињу радови на реконструкцији улице Славка Миљковића у Реснику, које на иницијативу Градске општине Раковица изводи ЈКП „Београд пут“. Радови се изводе на деоници од Кружног пута до раскрснице са улицом Милорада Јанковића Доце и одвијаће се у две фазе.

У првој фази (од 17. до 23. августа) планирани су радови на делу од Кружног пута до раскрснице са Подавалском улицом, док ће се у другој фази (од 24. до 30. августа) радити деоница од Подавалске улице до раскрснице са улицом Милорада Јанковића Доце .

Током трајања ПРВЕ ФАЗЕ радова (од 17. до 23. августа) линија 47 преусмерава се на деоницу преко Кнежевца и улицама Ослобођења и 13. октобра до Ресника и окретнице код железничке станице.

У оба смера Линија 47 и 47Н ће саобраћати следећим улицама: Патријарха Димитрија, Ослободилаца Раковице, Ослобођења, Сретена Поповића, 13. октобра, Палих бораца, Подвалска, Славка Миљковића и даље редовном трасом.

Линија 503 привремено се преусмерава до окретнице у Кнежевцу. Веза грађана Ресника са линијом бр. 503 током прве фазе радова може се остварити коришћењем линија 47, 504 и 507 и преседањем у Кнежевцу. У оба смера линија 503 ће саобраћати следећим улицама: Кружни пут Раковица, Патријарха Димитрија, Ослободилаца Раковице до окретнице „Кенежевац“ (за линије: 3А, 37 и 507).

Линија 94 у оба смера ће саобраћати следећим улицама: Ослобођења, Сретена Поповића, 13. октобра, Палих бораца, Подвалска, Славка Миљковића и даље редовном трасом.

У ДРУГОЈ ФАЗИ (од 24. до 30 августа), радови се изводе у улици Славка Миљковића на делу од улице Подвалска до улице Милорада Јанковића Доце.

Током друге фазе радова линија 47 и 47Н у оба смера ће саобраћати следећим улицама: Кружни пут Раковица, Славка Миљковића, Подвалска, Палих бораца, 13. октобра, Милорада Јанковића Доце, Александра Војиновића и даље редовном трасом.

Линија 94 у оба смера ће саобраћати улицама: Ослобођења, 13. октобра, Милорада Јанковића Доце, Александра Војиновића до окретнице Железничка станица „Ресник“.

Линија 504 у оба смера ће саобраћати улицама: Ослобођења, Сретена Поповића, 13. октобра, Милорада Јанковића Доце, Александра Војиновића и даље редовном трасом.

Возила ће на измењеном делу трасе користити постојећа стајалишта.