НОВО РУКОВОДСТВО ОПШТИНЕ У ДИРЕКТНОЈ КОМУНИКАЦИЈИ СА ГРАЂАНИМА

уторак, 8. септембар 2020.
Нови председник Градске општине Раковица Милош Симић, заједно са сарадницима у раковичком насељу Кнежевац, након обиласка завршних радова на изградњи нових паркинг места у улици Првобораца разговарао је са присутним грађанима којима је представио планове за овај део Раковице.
У директном разговору са суграђанима осим похвала за оно што је до сада урађено, окупљени грађани су изнели низ предлога и сугестија и иницирали решавање нових проблема у насељу као што су наставак изградње нових паркинг места, уређење кошаркашког терена, наставак решавања питања канализације у насељу, проблем уређења зелених површина и др.
У раковичком насељу Кнежевац је до сада пуно тога урађено. Завршени су радови на изградњи фекалне и кишне канализације у улицама Моме Станојловића и 17. октобра, изграђено је укупно 495 метара фекалне и 508 метара кишне канализације, чиме је раздвојено одвођење отпадних и атмосферских вода. До сада у овим улицама није постојала канализациона мрежа, а на овом подручју су током последњих година никле вишеспратнице, између породичних једноспратних објеката.
Ново руководство Градске општине Раковица обећало је да ће наставити да решава проблеме грађана, и да улаже и унапређује квалитет живота грађана како у Кнежевцу тако и у свим деловима Раковице.