БУДИ ПАЖЉИВ И СНАЛАЖЉИВ

четвртак, 1. октобар 2020.
Градска општина Раковица у сарадњи са Центром за културу и образовање Раковица по пети пут je организовала манифестацију под називом ,,БУДИ ПАЖЉИВ И СНАЛАЖЉИВ“. Главни циљ ове манифестације је да кроз игру ученици основних школа стекну саобраћајно образовање неопходно за безбедно учешће у саобраћају.
Након јучерашње едукативно-креативне радионице ученици старијих разреда показали су стечено знање у квизу у ком је победу однела О.Ш. „Франце Прешерн“ , док су друго и треће место освојиле О.Ш.“Ђура Јакшић“ и О.Ш.“14. октобар“.
Полазницима радионице се обратио председник Градске општине Раковица Милош Симић, који је честитао свим основцима који су учествовали и позвао ученике да не забораве ово што су јуче и данас научили у вези безбедности саобраћаја и да стечено знање пренесу и својим другарима.
Награде су уручили председник ГО Раковица Милош Симић, чланови општинског Већа Новица Барјактаревић и Владимир Ковачевић Јурашин и директорка Центра за културу ГО Раковица Маријана Бутулија. Традиционално, Градска општина Раковица припремила је поклоне за све основне школе учеснике квиза бицикле.