ОПШТИНА РАКОВИЦА УГОСТИЛА ЈУНИОРСКЕ ЏУДО ШАМПИОНЕ

понедељак, 16. новембар 2020.
Најбољи раковички џудисти данас су поново били гости Градске општине Раковица. Председник Градске општине Раковица Милош Симић угостио је такмичаре Џудо клуба Раковица, освајаче златних медаља на недавно одржаном Првенству Србије за јуниоре Теодору Ћопић, Милицу Милановић, Димитрија Недељковића и Димитрија Николића.
Милица Милановић и Теодора Ћопић су осим злата у јуниорској конкуренцији освојиле и сребрну, односно бронзану медаљу у сениорској конкуренцији, до је златни раковички јуниор Димитрије Николић на Европском купу у Дубровнику освојио бронзу. Са државног првенства такмичари Џудо клуба Раковица вратили су се са укупно 22 освојене медаље.
Симић је честитао џудистима Раковице на импресивним резултатима које су остварили. Он је додао да се Раковица поноси успесима џудиста и да је Џудо клуб Раковица са правом понос Раковице и клуб од посебне важности за нашу општину.
Током разговора џудисти Раковице су упознали председника са проблемима са којима се сусрећу током пандемије корона вируса и са отежаним условима за тренирање, али су најавили да ће и поред тога ове године јуришати на највише резултате.
Председник Општине Раковица рекао је да ће локална самоуправа у складу са могућностима наставити да помаже раковичке џудисте како би они наставили да на најбољи начин представљају нашу општину на такмичењима у земљи и иностранству.
До краја године раковичке џудисте очекује учешће на Европском првенству за сениоре, као и завршетак домаћег екипног такмичења.