НОВОГОДИШЊИ ПОКЛОН, АУТО СЕДИШТА ЗА МАЛИШАНЕ ПОРОДИЦЕ ЂАКОВИЋ

уторак, 29. децембар 2020.

Председник Градске општине Раковица Милош Симић, заједно са чланом Општинског већа Новицом Барјактаревић, посетио је породицу Ђаковић која живи у Кошутњаку.

Дијана и Дарко Ђаковић су родитељи четворо деце, најстаријег сина Лазара и Душана, Ружице и Милице који су рођени истог дана 2018. године. За тројке породице Ђаковић Градска општина Раковица је обезбедила ауто-седишта као новогодишњи поклон.

 

Председник Општине Милош Симић је са Ђаковићима разговарао о свим изазовима али и великој радости коју доноси овако велика породица.  Ауто-седишта су обезбеђена у сарадњи са Агенцијом за безбедност саобраћаја и Секретаријатом за саобраћај са циљем да наставимо да улажемо у безбедност наше деце, истакао је Симић.

 

Председник Општине је поклоне уручио Ђаковићима уз жељу да у миру, здрављу и весељу проведу предстојеће новогодишње и божићне празнике, уз обећање да ће Градска општина Раковица увек бити ту за своје суграђане.

 

Градска општина Раковица је на молбу породице Ђаковић 2019. године поставила рампу на уласку у зграду у којој живе, која им је знатно олакшала кретање, док је државни секретар у Министарству унутрашњих послова Милосав Миличковић уручио породици Ђаковић „триплет“ колица за тројке.

 

Градска општина Раковица традиционално, у фебруару месецу, обезбеђује бесплатна ауто-седишта за малишане, у сарадњи са Агенцијом за безбедност саобраћаја и Секретаријатом за саобраћај, а традицију ће наставити и у Новој 2021. години.