БЕСПЛАТНА ПРИПРЕМНА НАСТАВА ЗА МАЛУ МАТУРУ

понедељак, 18. јануар 2021.
Центар за културу и образовање Раковицa, под покровитељством Градске општине Раковица, трећу годину за редом, организује бесплатну припремну наставу за малу матуру из српског језика и математике, за ученике свих основних школа са територије Раковице.
И ове године смо направљен је озбиљан искорак у правцу формирања средишта едукације деце и младих, као и помоћи у области професионалне оријентације. Све са жељом и циљем да Центар за културу и образовање постане и остане истински центар и полазиште образовања, уметности и културе за све суграђане.
Конкурс траје од 18. јануара до 1. фебруара 2021.године.
Пријаве се примају на имејл адресу: matura.rakovica@gmail.com.
У пријави написати: име и презиме полазника, назив школе коју похађа, име и презиме и контакт телефон родитеља или старатеља.
Припремна настава почиње 12. фебруара 2021. године и трајаће до 12. јуна 2021. године. Сваке суботе и недеље, у просторијама Центра, часове ће држати реномирани професори, са искуством у раду на припреми за малу матуру.
Поштујући епидемиолошке мере и безбедност деце и професора, часови ће бити организовани по мањим групамa.
На сајту Центра биће детаљне информације, тачна сатница и биографије професора. У питању су еминентни, професионални педагози, у активној служби, који имају драгоцено и дуготрајно искуство у педагошком раду са децом.