НАСТАВЉЕНА ИМУНИЗАЦИЈА ГРАЂАНА РАКОВИЦЕ

субота, 23. јануар 2021.
Имунизација против вируса ковид 19 у Раковици настављена је и током викенда. Запослени у Градској општини Раковица и данас су превозили старије суграђане који су се пријавили да приме вакцину, до Дома здравља на Лабудовом брду где се одвија имунизација.
На располагању грађанима данас је био и председник Градске општине Раковица Милош Симић, који је на имунизацију возио 87-годишњу комшиницу Виду Младеновић која живи у улици Луке Војводића. У разговору председник Општине Раковица се захвалио комшиници Види што се пријавила за имунизацију и поручио да само одговорним понашањем заједно можемо победити вирус ковид 19.
Градска општина Раковица успоставила је кол-центар путем којег запослени у Општини сваког дана телефоном зову грађане старије од 65 година и онима који су исказали вољу да приме вакцину, помажу да се пријаве путем портала е-управе.
За све старије суграђане који из било ког разлога не могу сами да оду да приме вакцину, Градска општина Раковица је обезбедила превоз до дома здравља на Лабудовом брду и назад.
За заинтересоване старије суграђане остављени су и бројеви телефона где они сами могу да се пријаве за имунизацију.
БРОЈЕВИ ТЕЛЕФОНА ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ РАКОВИЦА ЗА ИМУНИЗАЦИЈУ:
011 3051810
011 7850151
011 7850152
Телефони су доступни радним данима од 8 до 20 часова, док су викендом на располагању од 8 до 16 часова.