УСКРШЊА ЧЕСТИТКА ПРЕДСЕДНИКА ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ РАКОВИЦА МИЛОША СИМИЋА

недеља, 2. мај 2021.

Поштовани грађани Раковице, драге комшије,
Честитам вам најрадоснији хришћански празник Ускрс. Желим да овај дан проведете у друштву ваших најмилијих и да вас све служи добро здравље.
За Ускрс се не каже узалуд да је најрадоснији хришћански празник, јер њиме славимо васкрсење Христово и победу живота. То је посебно важно у овим тешким временима када се читава планета бори са пандемијом вируса Ковид 19.
Србија је захваљујући председнику Александру Вучићу ова тешка времена дочекала спремна и учинила је све да и овога пута победи живот. Нашим грађанима обезбеђен је довољан број респиратора, лекова и медицинске опреме, изграђене су нове болнице док једини на планети на располагању имамо четири вакцине против вируса Ковид 19.
Због тога апелујем на све суграђане који се нису вакцинисали да се пријаве за имунизацију и помогну да и овога пута победи Србија, да поново победи живот.
Верујем да ћемо и убудуће бринути једни о другима, да ћемо се у тешким временима помагати и да ћемо из ове борбе поново изаћи као победници. Ако покажемо одговорност, уверен сам да ћемо већ следећи Ускрс сви заједно прославити у много бољем расположењу, да ћемо поново славити победу живота над смрћу, да ћемо славити тријумф над вирусом Ковид 19.
Поштовани суграђани, још једном ван у име Градске општине Раковица и своје лично, желим срећан Ускрс.
ХРИСТОС ВАСКРЕСЕ!