ПОКЛОНИ ЗА МАЛИШАНЕ ВРТИЋА ”ЧАРОБНА ШУМА”

четвртак, 27. мај 2021.
Председник Градске општине Раковица Милош Симић и директорка Јавног предузећа „Пословни центар Раковица“ Душица Стојковић обишли су данас вртић „Чаробна шума“. Заједно са директорком Предшколске установе „Раковица“ Радмилом Аранђеловић они су обишли реновиране просторије овог вртића који похађа 55 деце.
Приликом посете Милош Симић и Душица Стојковић вртићу су уручили већу количину дезинфекционих средстава и хигијенских потрепштина. За најмлађе обезбеђени су комплети прибора за цртање, дрвених и водених бојица, оловке, папири, док су предшколци добили и бојанке „Десет лекција које живот значе“ која промовише безбедност деце у саобраћају.
Гости су се кратко и дружили са малишанима који похађају овај вртић и пожелели су им да уживају у игри и забави, али да слушају своје родитеље и васпитачице.
Вртић „Чаробна шума“ у Раковици недавно је комплетно реконструисан. У његову реконструкцију уложено је око десет милиона динара, а радове је финансирао Град Београд. Претходно је комплетно реконструисан вртић „Петлић“ на Петловом брду који похађа више од 300 малишана.
У склопу Предшколске установе „Раковица“ ради 18 вртића које похађа више од четири и по хиљаде малишана.