РЕКОНСТРУИСАН КРАК УЛИЦЕ ВЕЉКА РАМАДАНОВИЋА

среда, 7. јул 2021.
При крају су радови на асфалтирању крака улице Вељка Рамадановића на Видиковцу. Радове на иницијативу Градске општине Раковица изводи ЈКП “Београд пут” а асфалтира се крак дужине око 100 метара.
У Раковици су настављени радови на асфалтирању многих других улица. Јуче су почели радови у улици Др Аћима Медовића у Реснику, као и радови у делу улице Омладинско шеталиште на Петловом брду (од угла са ул. Милорада Драшковића до Мраковичке).
У обе улице почело је скидање старог асфалта, након чега ће уследити комплетна реконструкција саобраћајница које ће на крају добити нови асфалт.
Неколико дана раније почели су радови на асфалтирању дела улице Првобораца у Кнежевцу. Асфалтира се траса до угла са улицом 2. септембра дужине око 300 метара.
Осим улице Првобораца при крају су радови на асфалтирању Кнежевачке улице са крацима, док су недавно завршени радови на асфалтирању делова улица Јанковић Стојана и Стевана Луковића, док су нови асфалт добиле и улице Краљице Јелене, Миле Димић и Вишевачка у Старој Раковици.