РАЗГОВОР СА ГРАЂАНИМА НАСЕЉА ЉУБИША ЈЕЛЕНКОВИЋ

понедељак, 19. јул 2021.
Председник Градске општине Раковица Милош Симић разговарао је данас са грађанима насеља Љубиша Јеленковић у Реснику. Симић је дошао на позив грађана како би разговарали о регулацији Сикиљевачког потока, који је претходних година правио проблеме становницима овог насеља. Осим тога говорило се и о чишћењу одводног канала који спречава изливање потока.
Одмах по завршетку састанка на терен је упућен багер који рашчишћава и продубљује одводни канал, како би у случају нових падавина могао да прими још веће количине воде, како би се спречило плављење насеља.
Председник Градске општине Раковица Милош Симић је заједно са екипама Градске општине Раковица читаву претходну ноћ су провео на терену, где је праћено стање на свим водотоковима у Раковици и критичним местима где је ранијих година долазило до изливања. За сада је ситуација под контролом и у Раковици није долазило до изливања. И наредних дана, док год траје најава обилних падавина, екипе ће бити на терену како би пратиле стање и како би могле на време да реагују.