ОБИЛАЗАК РАДОВА НА АСФАЛТИРАЊУ УЛИЦЕ СТАРЦА МИЛИЈЕ

петак, 30. јул 2021.
У Старој Раковици се настављају радови на асфалтирању улица које ни тропске врућине не спречавају. Радове на асфалтирању улице „Старца Милије“ који су у току, данас су обишли државни секретар у Министарству унутрашњих послова Милосав Миличковић и председник Градске општине Раковица Милош Симић са сарадницима.
При обиласку радова на асфалтирању улице разговарали су са се вредним радницима ЈКП“Београд пут“ и захвалили им се на труду. Улица Старца Милије се асфалтира у дужини од 400 метара, а радови се приводе крају.
У Старој Раковици су недавно завршени радови на асфалтирању улице Снежане Хрепевник, Краљице Јелене, Пилота Ратка Јовановића, Вишевачке, Др Миливоја Петровића, Врбничка, Трепчанска улица, Улица Космајских одреда, Mиле Димић, Хариса Бркића (Годоминска), Рујице, Какањска. Такође, комплетно реконструисан плато у улици Пилота Михаила Петровића, реконструисан је парк у улици Миле Димић, док је завршен и велики број других пројеката.
У Раковици је у овој години асфалтиран велики број улица, делова улица и стаза, а радови на асфалтирању се и даље интензивно настављају. Циљ Општине је асфалт до сваке куће, урбана и уређена Раковица.