РАЗГОВОР СА ГРАЂАНИМА СТАРЕ РАКОВИЦЕ

петак, 30. јул 2021.
Након обиласка недавно асфалтиране улице Снежане Хрепевник, са грађанима који живе у овом делу Старе Раковице разговарали су државни секретар у Министарству унутрашњих послова Милосав Миличковић и председник Градске општине Раковица Милош Симић са сарадницима.
Са грађанима се разговарало о проблемима које је неопходно решити у насељу, док им је представљен план за даљи развој овог дела Раковице.
Директна комунукација и разговор са суграђанима су најбољи начин да проблеме заједно решавамо. Републички и Општински функционери наставиће и у наредном периоду заједно са својим сарадницима да у директној комуникацији, на делу покажу да су увек спремни за разговор, да саслушају проблеме и заједно са грађанима пронађу решење.
У Старој Раковици су у току радови на асфалтирању улице Старца Милије и дела улице Рујице, док су недавно завршени радови на асфалтирању већег броја улица, комплетно је реконструисан плато у улици Пилота Михаила Петровића, реконструисан је парк у улици Миле Димић, док је завршен и велики број других пројеката.