ПРИЈАВЕ ЗА ТАКМИЧЕЊЕ У ПРАВЉЕЊУ РИБЉЕ ЧОРБЕ „РЕСНИЧКИ КОТЛИЋ“

среда, 18. август 2021.
Градска општина Раковица организује у недељу 22. августа 2021. године екипно такмичење у прављењу рибље чорбе под називом „Реснички котлић“. Такмичење ће се одржати на језеру у Реснику са почетком у 11 часова.
Право учешћа имају сви грађани, удружења и правна лица са местом пребивалишта, односно местом регистрације фирме на територији Општине Раковица. Сви учесници морају да су старији од 18 година.
Такмичари су у обавези да се пријављују као формирана екипа од минимум три, а не више од пет чланова. Такође, екипа мора да има изабраног главног кувара који ће је предводити пред комисијом.
На месту одржавања такмичења обезбеђена је пијаћа вода за све учеснике и госте, као и дрва за ватру. Екипе су у обавези да сами обезбеде посуде за спремање рибље чорбе (котлић), храну, зачине као и све остале неопходне предмете.
По завршетку такмичења у 15.00 часова се проглашавају победници, односно екипе које су заузеле прва три места, након чега ће им бити уручене награде.
Сви заинтересовани за учешће на такмичењу екипе могу пријавити најкасније до 20. августа 2021. године до 15 часова на број телефона 011 7850 145.
У пријави за такмичење потребно је навести:
1. Име и презиме свих чланова екипе,
2. Назив екипе,
3. Име и презиме главног кувара.
Као и контакт телефон.
Број екипа је ограничен (у такмичењу може учествовати 15 екипа) и места ће се попуњавати редно по пријави сваке екипе.