ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ РАКОВИЦА ДОМАЋИН НАЈТАЛЕНТОВАНИЈИМ УЧЕНИЦИМА

уторак, 5. октобар 2021.
Поводом „Дечије недеље“ Градска општина Раковица угостила је најталентованије ученике основних школа из Раковице. Организатор пријема наших најталентованијих основаца и њихових наставника је Градска општина Раковица у сарадњи са удружењем „Пријатељи деце Раковице“ и раковичким основним школама.
Домаћин дружења био је председник Градске општине Раковица Милош Симић. Он је у великој сали Општине Раковица упознао децу са оним што спада у домен рада општине, као и са процесом доношења одлука и гласања на Скупштини ГО Раковица. Симић је нагласио да је посебна обавеза и њега као председника и читаве Општине Раковица да помаже људима да реше проблеме.
Малишане је позвао да наставе вредно да уче, да постижу импресивне успехе, да слушају родитеље и буду добри људи. Обећао је да ће Градска општина Раковица наставити да улаже значајна средства у реконструкцију раковичких школа како би деца имала што боље услове за учење.
Након дружења у великој сали, Симић је повео децу у обилазак Општине Раковица. Малишани су обишли Услужни центар Општине, Салу за инвестиције и Конференцијску салу где се одржавају седнице Већа ГО Раковица. Председник Општине Раковица показао је и своју канцеларију, где је једна од ученица прочитала песму коју је сама написала.
На растанку деци која су била у посети Симић је поручио да увек могу рачунати на помоћ Градске општине Раковица, уз напомену да би му било задовољство поново да прими тако талентоване ученике.
Секретар удружења „Пријатељи деце Раковице“ Весна Ристић захвалила се Градској општини Раковица на топлом пријему и пријатном дружењу. Она је упознала председника Општине Раковица и са многим другим активностима које се спроводе у склопу Дечје недеље.