ЗАБАВА ЗА ДЕЦУ У СКОЈЕВСКОМ НАСЕЉУ

уторак, 5. октобар 2021.
Манифестација „Дани Раковице“ настављена је данас програмом „Дечји дани“ у склопу којег је организована забава за малишане у Скојевском насељу. Маскоте, кловнови и аниматори забављали су децу у парку код прве групације зграда у улици Луке Војводића, да би се након тога журка за малишане преселила у парк код треће групације зграда.
Забаву за најмлађе посетио је и председник Градске општине Раковица Милош Симић. Он је малишанима делио слаткише и друге поклоне. Заједно са њим биле су чланице Општинског већа Снежана Предојевић и Весна Чингелић.
„Дечји дани“ настављају се сутра кaда је анимација за децу организована на две локације на Видиковцу. Журка почиње у парку у улици Видиковачки венац код броја 92 у 18.00 часова, а након тога од 18.30 часова наставља се у парку код зграде МУП-а на Видиковцу.
У четвртак забава се наставља од 18.00 часова у парку на углу улица Сердара Јанка Вукотића и 11. крајишке дивизије на Лабудовом брду, а онда се у 18.30 часова сели у парк у улици 11. крајишке дивизије код броја 69.