ЗАХВАЛНОСТ ГРАДСКОЈ ОПШТИНИ РАКОВИЦА НА РЕШАВАЊУ ПРОБЛЕМА СА ЛИФТОМ

недеља, 3. октобар 2021.
Председник Градске општине Раковица Милош Симић посетио је старију комшиницу Анђелку Ристић која живи у улици Станка Пауновића Вељка 80. Анђелка је изразила жељу да се лично захвали председнику Општине Раковица што је помогао да се у згради реши проблем са лифтом.
У овој згради лифт је стајао на сваком спрату осим на првом који се налази изнад високог приземља, где никада није ни постојао отвор за лифт. Анђелка се недавно обратила председнику Општине Раковица са молбом да се проблем реши. Градска општина Раковица је на молбу своје суграђанке покретнула иницијативу за израду отвора што је ЈКП „Градско стамбено“ прихватило. Њихови радници су већ направили отвор док тренутно раде и на замени лифта.
Анђелка се председнику Општине Раковица захвалила што је испунио обећање и брзо реаговао на њену молбу. Станари тог спрата међу, којима има и особа са инвалидитетом, старијих суграђана и родитеља са децом, нису могли да приступе лифту осим уколико не оду на неки од осталих спратова. Захваљујући ангажовању Градске општине Раковица и ЈП „Градско стамбено“. станари првог спрата у улици Станка Пауновића Вељка 80, по завршетку радова ће имати приступ лифту на свом спрату.
Председник Општине Раковица захвалио се Анђелки што се бори за своју зграду и своје комшије и поручио је да је Градска општина Раковица увек ту да решава проблеме грађана.