Одржана презентација програма „ПОКРЕНИ СЕ ЗА ПОСАО“ у ГО Раковица

четвртак, 24. јануар 2013.

У Великој сали Градске општине Раковица одржан је састанак поводом покретања пројекта „Покрени се ѕа посао“. Општина Раковица и Опште удружење привредника Раковице у сарадњи са компанијом “Филип Морис” и организацијом ЕНЕКА покренули су програм „Покрени се за посао“ у овој општини.

Циљ Програма јесте финансијска помоћ у износу од 2.000 евра намењена младим привредницима за покретање новог или проширење старог бизниса.

Пред великим бројем привредника са општине Раковица и грађана који су присуствовали презентацији Програма, председник општине Милосав Миличковић рекао је да је ово идеална прилика да свако ко има добру пословну идеју покрене свој бизнис.

„Уверен сам да на Општини постоје паметни људи са добрим идејама који ће добити почетни капитал и храбро закорачити у предузетничке воде. Свестан сам да су времена кризна, али ово је тренутак за најхрабрије који ће покренути привреду целе општине и града Београда, јер будућност целе Србије је пре свега у развоју малих и средњих предузећа.“ –рекао је председник општине Раковица Милосав Миличковић

У прилог томе да је овај програм једна успешна и одржива идеја потврђује и менаџер Миливоје Јовановић.

„Програм је за три године дао изузетне резултате у Нишу где кроз овај програм подржано 160 малих и породичних предузећа у којима је упослено више од 600 људи.Сви бизниси и даље успешно послују, а приметан је и тренд раста нових идеја“.