НОВЕ КОШАРКАШКЕ ТАБЛЕ ЗА ОСНОВНУ ШКОЛУ „НИКОЛА ТЕСЛА“

четвртак, 28. октобар 2021.
Градска општина Раковица наставила је одличну сарадњу са школама. Данас су председник Градске општине Раковица Милош Симић и члан Општинског већа Владимир Ковачевић Јурашин посетили Основну школу „Никола Тесла“, где су на поклон донели две нове кошаркашке табле.
Председник Градске општине Раковица Милош Симић уручио је табле са кошем на спортском терену у дворишту школе директору ОШ „Никола Тесла“ Станиславу Стевуљевићу. На тај начин испуњено је обећање које је дато почетком школске године да се оронуле кошаркашке табле на спортском терену замене.
Ученицима трећег разреда који су били присутни председник Општине Раковица је пожелео да и даље буду добра деца, да се баве спортом и да се забављају, али пре свега да уче и буду добри ђаци.
Градска општина Раковица ове године уложила је рекордна средства у текуће одржавање школа. У Основној школи „Никола Тесла“ у потпуности су реконструисане бетонске трибине у школском дворишту и као и хидрантска мрежа у школи.
Осим тога обновљени су и преливни системи на базену школе захваљујући којима ученици могу без проблема да користе базен током наставе физичког васпитања, док су на њему већ организоване бесплатне школе пливања за децу Раковице.